GoScrub® - Cleaning Master - Wit

Normale prijs €59,95
Verkoopprijs €59,95 Normale prijs €64,95
Bespaar 7%
Belasting inbegrepen.
Hoeveel opzetstukken zijn inbegrepen?

Het product wordt geleverd met 10 opzetstukken, geschikt voor alle soorten reiniging. De volgende opzetstukken zijn inbegrepen:

1 x platte borstel

1 x ronde borstel

1 x puntige borstel

1 x klittenbandhouder

1 x schuurpad

1 x polijstpad

1 x spons

1 x trapleuningborstel

1 x polijstborstel

1 x kleine borstel

Is de Cleaning Master waterdicht?

Ja, het product is IPX6 waterdicht. Dit betekent dat je het veilig kunt gebruiken in natte omstandigheden, bijvoorbeeld bij het schoonmaken van de badkamer of keuken.

Waar kan het product voor gebruikt worden?

De Cleaning Master is veelzijdig in gebruik, doordat er voor elke denkbare situatie een bijpassend opzetstuk is meegeleverd. Het apparaat is uitermate handig voor het tegengaan van kalkaanslag, schimmel, zeepresten, roestaanslag en vettigheid.

Waar verzenden jullie naartoe?

Wij verzenden momenteel naar Nederland en België.

Gratis Verzending

Elke bestelling wordt gratis verzonden. We leveren rechtstreeks tot aan je voordeur.

Retourneren tot 30 dagen

Ben je niet tevreden met je aankoop? Maak je geen zorgen, elke bestelling wordt geleverd met 30 dagen retourgarantie.

Klantenservice

Vragen? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Onze klantenservice is 7 dagen per week bereikbaar

Maak je huis gemakkelijk schoon!

De GoScrub.

Moeite met, of lichamelijke klachten door schoonmaken? Vanaf vandaag nooit meer, dankzij de Cleaning Master van GoScrub®.
Maak kennis met deze innovatieve elektrische schoonmaakborstel die uw dagelijkse schoonmaakbeurten een stuk aangenamer maakt. Dankzij de Strength Enhancing Motor Innovation Technology kunt u de badkamer, keuken en auto van binnen en buiten volledig reinigen. Bestel vandaag nog en profiteer morgen van deze multifunctionele schrobmachine. Zeg vaarwel tegen uw klachten bij het schoonmaken!

Waarom veel mensen kiezen voor de Cleaning Master.

 Een volledig pakket zonder verrassingen:
In tegenstelling tot vele andere aanbieders, biedt GoScrub® (tegen dezelfde prijs) het volledige pakket aan! In de doos vindt u namelijk wel 10 opzetstukken voor uw elektrische schrobborstel! Door dit veelzijdige pakket heeft u voor iedere situatie hét perfecte opzetstuk. Zo kunt u gemakkelijk even de auto schoonmaken, alvorens in een handomdraai te wisselen naar een opzetstuk voor bijvoorbeeld de vloer of badkamermuur.

 Maak het uzelf makkelijk.

Ervaart u irritatie en/of pijn tijdens het schoonmaken, dan bent u zeker niet de enige. Veel mensen blijven met deze pijn zitten en veranderen niets aan de oorzaak van deze pijn, waardoor de pijn vaak erger wordt. Het is bekend dat een groot deel van de mensen, die regelmatig tot veel schoonmaken, frequent klachten ervaart in de gewrichten, schouders en rug. Door de Cleaning Master hoeft ú het zware werk niet meer te doen, maar stuurt u slechts aan! De elektrische schrobber dient opgeladen te worden en is daarom draadloos in gebruik, uiteraard is dit enorm handig; u kunt zo ‘even’ de Cleaning Master pakken om iets te schrobben, zonder allerlei gedoe.


De voordelen

GoScrub.

Reinig met gemak.

Zeg vaarwel tegen uw klachten bij het schoonmaken!

Waterbestendig.

Waardoor u het product bijvoorbeeld in uw badkamer en bij extreme weersomstandigheden prima kunt gebruiken.

Draadloos in gebruik.

Het apparaat is oplaadbaar en daardoor draadloos in gebruik. Wanneer volledig opgeladen kunt u 90 minuten schrobben!

 Design en ontwerp.

De Cleaning Master heeft een modern, ergonomisch en gebruiksvriendelijk ontwerp. De kleuren wit en grijs passen goed bij veel moderne badkamers, keukens en huiskamers. Daarnaast wordt er een zelfklevende muurbeugel meegeleverd, waardoor uw Cleaning Master niet zal misstaan in bijvoorbeeld uw badkamer of keuken. De schrobber maakt weinig geluid (<65 decibel), dit is uniek voor zijn soort. Door deze eigenschap hoeft u de TV niet harder te zetten en kunt u zonder te schreeuwen gewoon ondertussen een gesprek met iemand voeren.

Verlengde handgreep en waterbestendig.

Deze moderne elektrische boenmachine heeft als groot voordeel dat de verlengde handgreep wel 110 cm is. Deze is in en uit te schuiven, waardoor u voor iedere klus de juiste lengte kunt hanteren. Daarnaast is de Cleaning Master waterbestendig (IPX6) waardoor u het product bijvoorbeeld in uw badkamer en bij extreme weersomstandigheden prima kunt gebruiken. Echter, deze borstel is niet geschikt om onder te dompelen in bijvoorbeeld een aquarium.

BUNDEL EN BESPAAR

1 GoScrub® - Cleaning Master - Wit

€64,95 €59,95

Bespaar €5,00

HEEFT U VRAGEN?

Veel Gestelde Vragen

Waar verzenden jullie naartoe?

Wij verzenden momenteel naar Nederland en België.

Kan ik een product retourneren?

Ja, u heeft een 30-daagse retourgarantie

Hoe lang duurt het voordat mijn pakket aankomt?

Bij ons geldt: Vandaag besteld = Morgen in huis! Dit geldt voor Nederland én België!

Hoe retourneer ik een product?

GoScrub maakt het mogelijk om uw bestelling binnen 30 dagen te retourneren.

1. Stuur binnen 30 dagen na bestelling een e-mail naar info@goscrub.nl met daarin uw ordernummer en dat u het product wilt retourneren.

2. U ontvangt van ons een formulier die in de verpakking dient te worden gedaan. Het artikel dient tevens in originele verpakking en zonder duidelijke gebruikssporen teruggestuurd te worden. U stuurt het pakket naar het volgende adres:

WT-Commerce

Parallelweg 1P

1131DM Volendam

Nederland

3. Na aankomst kijkt een medewerker of uw retour aan bovenstaande eisen voldoet, het geld zal dan binnen 2 werkdagen terug op uw rekening staan.

Welke betaalmethoden bieden jullie aan?

Betalingen zijn momenteel mogelijk via Ideal en creditcard.

Mijn vraag is niet beantwoord, wat moet ik doen?

Wanneer u vraag niet beantwoord is, kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of stuur ons een e-mail via info@goscrub.nl.