Phoenix Hair Products

Ervaar het zelf

Duizenden tevreden gebruikers door Nederland en België.

Volume Poeder

Onze Hair Styling Powder, ook wel bekend als volume poeder, is de perfecte stylingtool voor mannen en vrouwen die hun haar volume en textuur willen geven. Dit poeder is speciaal ontworpen om je haar dikker en voller te maken zonder het te verzwaren of te plakkerig te maken. Het is ideaal voor mensen die een voller kapsel willen, maar geen fan zijn van de vette, olieachtige textuur van traditionele volumeproducten.

Ontworpen in Nederland

hoogwaardige producten voor haar en huid ontworpen door deskundige kappers met tientallen jaren ervaring in de branche.

Snelle levering

Bij Phoenix Hair Products is snelle levering onze prioriteit! Plaats uw bestelling vóór 15:00 uur en ontvang uw pakketje al de volgende dag via DHL in Nederland.

Volume korting

Ontdek onze geweldige volumekortingen en profiteer van tot wel 20% korting op jouw bestelling.

Reviews

Van Phoenix gebruikers.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Al vanaf de start van de productielijn gebruik ik Phoenix shaping clay en ben ik fan van de baardolie. De producten ruiken heerlijk en je kan er de hele dag mee door. Ik ben benieuwd naar de shampoo die jullie aanbieden dus ga dit binnenkort eens proberen.

- Marc & Mirjam

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Wij gebruiken de wax dagelijks en het werkt helemaal top, want het is goed smeerbaar, modeleert goed, ruikt lekker en laat geen stukjes witte wax achter in onze haren. Dus een aanrader.

- Suzanne

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Haal al een tijdje producten van Phoenix. Maar laatst was er even iets fout gegaan met mijn bestelling en het werd de zelfde dag bijzonder goed opgelost. Blijf hier zeker nog lang klant!

- Govert

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Producten zijn van goede kwaliteit en snelle levering. Gebruik Phoenix producten nu al een tijd en ben altijd tevreden. Service ook altijd snel en fijn.

- Jip

⭐️⭐️⭐️⭐️De baardolie ruikt erg lekker en smeert goed uit. de baard borstel ligt goed in de hand en borstelt mijn baard goed. Service en afhandeling van de bestelling ging super snel!

- Bas

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Heel goede en snelle levering! Zonder problemen alsook de producten dik in orde!

- Ans

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Ik heb de Argan Oil Shampoo gebruikt. Heerlijk! Je hebt zeer weinig nodig voor een goede schuimlaag. De geur is heerlijk en zeker aan te raden!

- Erwin

Try out

Ontdek jouw toekomstige favoriete stylings product.
bullet

Ontdek de veelzijdige wereld van Phoenix Hair Products met ons exclusieve Proefpakket!

Onze kleine 15ml potten bevatten een selectie van onze topproducten, elk ontworpen om jouw haar naar nieuwe hoogten te tillen.

Sky above us, Earth below us, Fire within us.