Go toLogge inn Go toRegistrer deg

Ambient Lounge - verdensledende merkevare innen sakkosekk, modulsofa og hundeseng

Internasjonal saccosekk og hundeseng med Skandinaviske vibber 🎶

Få din saccosekk levert gratis – Uansett hvor i Norge!

Gjør ditt hjem enda mer behagelig med våre saccosekker, og la oss ta oss av leveringen. Med gratis frakt over hele Norge, er det aldri vært enklere å få luksus og komfort levert rett hjem til deg.




SHARE
 THE 
LOVE

Nyt stoler av høy kvalitet

Se opp for pionerene innen saccosekker som bidrar med elegant interiør og utendørs løsninger. Siden 2005 har australsk-eide Ambient Lounge® Global Group flyttet grenser og med stor suksess transformert de ydmyke saccosekkene til inspirerende møbler. Med Ambient Lounge har vi utarbeidet en liten nisje for nye huseier og kommersielle miljøer med et behov for designmøbler både for interiør og utendørs.

Som oppfinnerne bak Funnelweb systemet, komplekse stropper på innsiden, og leverandører av sterke sømmer med kvalitetstekstiler, så står vi alene i et marked som har blitt utviklet helt fra bunnen av i en helt ny kategori. Tror du fortsatt ikke på oss? Ta en titt på vår kolleksjon på egenhånd da vel! Vi har troen på at du vil bli med de mange tusen interiørdesignerne, arkitektene, kommersielle utviklerne, kjendisene og huseierne som har oppdaget og elsket vårt unike merke med vakre og myke møbler.

title 3

Use this text to share information about your brand with your customers. Describe a product, share announcements, or welcome customers to your store.

Hvorfor er det verdt det å kjøpe designmøbler fra Ambient Lounge?

▸ Takket være vår teknologi, så holder våre møbler formen og sitt vakre utseende, selv uten støtte. Den komplekse indre strukturen, med den stabile rammen og nyskapende fylling, tilpasses øyeblikkelig og bevarer nøyaktig kroppens form.
▸ Motstand mot slitasje på ytre stoffer, noe som sikrer lang drift. Premium utendørs-stoffet er 100% vanntett, og det er motstandsdyktig mot påvirkning av ultrafiolette stråler. Setene kan vaskes uten at du skal bekymre deg for deres kvalitet.
▸ Vi har perfeksjonert byggingen av saccosekker, slik at du ikke bare kan slappe av, men også arbeide med komfort.
▸ Ambient Lounge setter de nyeste trendene i mote og farger, slik at stoffene som er utviklet har det ultimate design og funksjonalitet.

Sømmelige Lyster

Luksus venter under overflaten

Det er helt himmelsk å sette seg ned i en tykt polstret saccosekk med premium isopor perler på innsiden.
Vi utfordrer deg til å ikke sovne i våre saccosekker.. ;)

fabric-top quilting ultra-beags
fabric-top quilting ultra-beags
Produkt Detaljer

“Vi tar oss av produksjonen, så du kan slappe av i det ferdige produktet”

Høykvalitets Sømmer

Nyt stoler av høy kvalitet som også er vakre. Våre sømmer skaper den flotte formen som designere elsker.

Elastisk Struktur

Enkelt design kan også være kompleksets. Den intrikate, interne, elastiske støtten gjør produktene myke og stødige.

Premium Tekstiler

Følelsen og kvaliteten på stolene er den høyeste prioritet. Derfor produseres varene av neste generasjons materialer som varer.

SoLux-premiumfyll

Vår nyeste innovasjon kombinerer isoporperler med porolon, et materiale som er både holdbart og utrolig behagelig.

Komfort som puster

Ventilasjonssystem som sikrer økt komfort

Smartvent-systemet integriert i flere av Ambient Lounge sine saccosekker gjør møblene enda mer behagelige. Ventilasjonssystemet lar møblene puste ut I det du setter deg ned i saccosekken. Dette gjør igjen at sittesekken former seg rund kroppen din og gir det økt komfort!

Komfort som puster

Storslåtte designermøbler - kombinasjonen av komfort og smak


Gjør de kalde, harde ryggene på stolene deg frustrert? Eller er den gamle sofaen ubehagelig? Vi foreslår vår serie av eksklusive designermøbler, som ikke bare har sin egen karakter, men også forbløffer deg med ekstra komfort og god kvalitet! Selskapet Ambient Lounge er et verdensledende merke innen saccosekk design og moderne lenestoler til hjemmet og hagen.

Den unike Twin Sofa, Acoustic Sofa, Butterfly Sofa, Versa Table, Pet Lounger og andre super komfortable sett er presentert i vår butikk. Vi bruker allsidige stoffer, eksklusive til premiumklassen. Våre møbler passer perfekt med alt slags interiør/eksteriør. Takket være sin unike konstruksjon vil dette være et uerstattelig alternativ for hvile.

Hvor kan du bruke våre møbler?

Utformingen av den levende og åpne stilen i kombinasjonen, pluss funksjonaliteten, vil komplementere og lyse opp, både inne og ute. Med hjelp av våre møbler kan du skape atmosfæren av komfort på følgende steder:

▸ Hjemme

▸ På kontorets pauserom et hyggelig sted på arbeidsplassen;

▸ Hjemmekinoen;

▸ Utstillinger og festivaler;

▸ Terrasser på hotell, i nærheten av svømmebassenger, og til og med i vannparker.

title 3

Use this text to share information about your brand with your customers. Describe a product, share announcements, or welcome customers to your store.

Inspirasjon

Vanskelig å velge?

Eller

Ta en TestDrive på våre møbler nå

Prøvesitt i ditt eget hjem - utforsk beanbagens herlige komfort uten anstrengelse!

Gratis frakt

Vi dekker fraktkostnadene for å levere våre Ambient Lounge møbler rett til døren din, uansett hvor du bor i Norge.

Klarnas «Få først, betal senere»

Med Klarna som betalingsalternativ kan du utsette betalingen og oppleve våre Ambient Lounge møbler før du tar en endelig beslutning.

Enkel retur for din tilfredshet

I det usannsynlige tilfellet at du ønsker å returnere varene, gjør vi prosessen så enkel som mulig. Møblene våre sendes i lette praktiske esker som er rimelige å returnere. Vi kan også hjelpe deg med returetiketter for en sømløs returhåndtering, og til og med tilby billig henteservice i Oslo-regionen.

Gi komforten en prøvetur!

Siste i Bloggen

Utforsk de siste trendene innen komfort og design

Peggy & Molly: En Skjæreduos Reise til Hyggelig Komfort

Velkommen til den hjertevarme sagaen om Peggy og Molly, to livlige skjærer hvis reise vil dra i hjertestrengene dine og etterlate deg inspirert. B...

Full historie

Takk for en uforglemmelig opplevelse på Oslo Dog Show 2023!

For oss i Ambient Lounge var dette årets høydepunkt. Å delta på Oslo Dog Show var en fantastisk mulighet til å møte hundeentusiaster, eiere, og se...

Full historie
top-navigate-icon.png